«Hellenic Wings Inns»: Η 350 ΠΚΒ και η 113 Πτέρυγα Μάχης στο φετινό πρόγραμμα παροχής φιλοξενίας

Η 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350 ΠΚΒ) και η 113 Πτέρυγα Μάχης (113 ΠΜ) εντάχθηκαν στο φετινό πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας «Hellenic Wings Inns», το οποίο αφορά σε ολιγοήμερη διαμονή του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, σε διαθέσιμους χώρους μονάδων, που έχουν ανακαινιστεί – ανακατασκευαστεί γι’ αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα :

Στην 350 ΠΚΒ θα διατεθούν 10 διαμερίσματα συνολικά ανά κατηγορία προσωπικού, από 18 Ιουνίου 2024.

Κατά την διαδικασία κράτησης, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επιλέξει υποχρεωτικά και τον τύπο του δωματίου, καθώς υφίστανται δύο τύποι, δίκλινα και τετράκλινα.

Στην 113 ΠΜ θα διατίθενται 16 διαμερίσματα συνολικά ανά κατηγορία προσωπικού για διαμονή αποκλειστικά από 15 Ιουλίου έως και 15η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.

Οι κρατήσεις θα υποβάλλονται υπό τις προϋποθέσεις της υψηλής περιόδου ζήτησης. Υφίσταται δυνατότητα φιλοξενίας έως δύο ατόμων/δωμάτιο.

Έναρξη ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων διαμονής στις εν λόγω μονάδες,μέσω της εφαρμογής στο www.haf.gr, ορίζεται η 11η Ιουνίου 2024.

Η σχετική διαταγή αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας (www.haf.gr).

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι το ακόλουθο έγγαμο και άγαμο προσωπικό της ΠΑ:

α. Στρατιωτικό προσωπικό:

(1) Εν ενεργεία αξιωματικοί (μόνιμοι, μόνιμοι εξ εφέδρων και κατ’ απονομή),

(2) Εν ενεργεία ανθυπασπιστές,

(3) Εν ενεργεία υπαξιωματικοί (μόνιμοι, μονιμοποιηθέντες εθελοντές υπαξιωματικοί και μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ)

β. Εν ενεργεία πολιτικοί υπάλληλοι.

Το ανωτέρω προσωπικό δύναται να συνοδεύεται από τα μέλη της οικογένειάς του. Ως μέλη οικογένειας για τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος θεωρούνται ο/η σύζυγος, τα τέκνα, οι γονείς και τα πεθερικά του/της δικαιούχου.

Τα μέλη των οικογενειών όλων των ανωτέρω κατηγοριών, δύνανται να κάνουν χρήση του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από τον/την δικαιούχο.

Οι δύο περίοδοι χρήσης του προγράμματος «Hellenic Wings Inns» είναι :

Η διάρκεια διαμονής είναι κοινή και για τις δύο περιόδους και καθορίζεται στις 4 διανυκτερεύσεις η ελάχιστη και στις 7 διανυκτερεύσεις η μέγιστη.