Αρχηγός ΓΕΑ: Επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στη ΣΜΥΑ και τη Σχολή Ικάρων [pics]

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Αρχηγός ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης επισκέφθηκε τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση (Α/Β) Δεκέλειας, στο Τατόι, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Υποπτέραρχος (Ι) Αλέξανδρος Κομητούδης και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Διοίκησης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Ταξίαρχος (Ι) Αντώνιος Τσαλαμπούνης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΑ, ενώ ενημερώθηκε για την πρόοδο υλοποίησης των έργων διαβίωσης των Δοκίμων και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων και την ταχύτερη διεκπεραίωση αυτών.

Επιπλέον, ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τη Σχολή Ικάρων, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποπτέραρχος (Ι) Γρηγόριος Καραμπιτιάνης και στο πλαίσιο της μέριμνας της Ηγεσίας για το προσωπικό, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εν εξελίξει έργων βελτίωσης της διαβίωσης και της σύγχρονης εκπαίδευσής των Ικάρων. Τέλος, γευμάτισε στο εστιατόριο της Σχολής με τους Ίκαρους.

Δείτε φωτογραφίες: