Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννη στην 34η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού στην Θεσσαλονίκη [pics]

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Γ’ ΣΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, την έδρα της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (34 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ) «Απόσπασμα Συνταγματάρχου Διαλέτη», στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης.

Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Διοικητής ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Αθανάσιος Κοντός και ο Διοικητής 34 Μ/Κ ΤΑΞ Ταξίαρχος Στυλιανός Μαυρόπουλος.

Ο ΥΦΕΘΑ κ. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Ταξιαρχίας και συνομίλησε με το προσωπικό.

Στη δήλωσή του ο ΥΦΕΘΑ ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα την έδρα της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης. Αφού ενημερώθηκα για τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελεί η Ταξιαρχία, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τα στελέχη μας και να διαπιστώσω, ιδίοις όμμασι, την άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό τους φρόνημα. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο σπουδαιότερος πολλαπλασιαστής ισχύος. Με δράσεις ενίσχυσης του βιοτικού επιπέδου, όπως το μεγάλο οικιστικό πρόγραμμα που υλοποιούμε, θα συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι προασπίζουν καθημερινά με αυταπάρνηση την εδαφική μας ακεραιότητα και τα δίκαια της Πατρίδας μας».

Δείτε φωτογραφίες: