Ένωση Στρατιωτικών με …Μαγκάρετ και Μαγκάϊβερ

΄Ενωση Στρατιωτικών έχει πλέον μετατραπεί σε …Α 2 και κάποια μέλη της σε Στηβ Μαγκάρετ και Μαγκάϊβερ! Αν και ήταν κάθετα αντίθετη στις ανοιχτές επιστολές προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επέλεξε αυτό τον τρόπο για να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη να …διαψεύσει δημοσιεύματα του Τύπου που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές!

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όπως αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή της …έχει πληροφορίες για τις επαφές του Τσουκαράκη. Δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται οι πληροφορίες.

Να διαψεύσει ο Τσουκαράκης τι ακριβώς δεν έχουμε καταλάβει. Αυτό που γράφτηκε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε ίσως ένα πρόσωπο σαν τον Τσουκαράκη στα ψηφοδέλτιά του.

Όπως δεν έχουμε καταλάβει γιατί αφού ο μοναδικός λόγος ύπαρξης της συγκεκριμένης Ένωσης τους τελευταίους μήνες είναι η ανατροπή του Τσουκαράκη -άγνωστο γιατί- δεν προχωρά στις θεσμικές διαδικασίες που προβλέπονται για να το επιχειρήσει.

Και υπάρχει βέβαια και ο δρόμος της αποχώρησης της Ένωσης από την ΠΟΕΣ. Έτσι κι αλλιώς οι κυβερνωντες όπως φαίνεται σκοπιμως δεν προχωρούν σε νομοθέτηση για τις Ενώσεις Στρατιωτικών . Για να μπορούν όσοι θέλουν να …ανοίγουν δικές τους. Ιδού λοιπόν η Ρόδος…