Ένοπλες Δυνάμεις: Νέοι διευθυντές στην ΥΠΑΑΠΕΔ και στα παραρτήματα του Πολεμικού Μουσείου

Αλλαγές σημειώθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια αποφασίστηκε η πρόσληψη του Μιχαήλ Δεμέστιχα, κατηγορίας ΠΕ, στην θέση του διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ).

Επίσης αναρτήθηκαν σήμερα στη Διαύγεια οι αποφάσεις του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά για την τοποθέτηση διευθυντών σε παραρτήματα του Πολεμικού Μουσείου.

Συγκεκριμένα:

-Στο παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στη Θεσσαλονίκη τοποθετείται ως διευθυντής και πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ο συνταγματάρχης (ΠΖ-ΕΥ) Χριστόφορος Κοτόπουλος.

-Στο παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στο Ναύπλιο Αργολίδας τοποθετείται ως διευθυντής και πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ο επισμηναγός (ΤΜΜ) Ευστάθιος Προξενιάς.

-Στο παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στα Χανιά Κρήτης τοποθετείται ως διευθυντής και πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ο συνταγματάρχης (ΠΖ-ΕΥ) Εμμανουήλ Μιχελάκης.

-Στο παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στην Τρίπολη Αρκαδίας τοποθετείται ως διευθυντής και πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ο αντισμήναρχος (ΤΕΑ) Δημήτριος Φωτόπουλος.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ