Δένδιας: «Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι άνθρωπος του καθήκοντος – Είμαστε βέβαιοι για τον τρόπο που θα υπηρετεί την πατρίδα»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο «X» (πρώην Twitter» αναφορικά με την λήξη της θητείας του Νίκου Χαρδαλιά ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ειδικότερα, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι: «Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αυτό το σύντομο διάστημα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, πέραν των εγνωσμένων ικανοτήτων του, είναι ένας άνθρωπος του καθήκοντος. Οφείλω να σας πω ότι του είχε ανατεθεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ζήτημα της εξέλιξης της αμυντικής βιομηχανίας.

Το ζήτημα της καινοτομίας, το ζήτημα της δημιουργίας σε συνεργασία με την ισραηλινή τεχνογνωσία, ενός νέου οικοσυστήματος το οποίο ελπίζαμε και ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα στον χώρο αυτό στην πατρίδα μας.

Θα ήθελα από την καρδιά μου να τον ευχαριστήσω θερμά για την υπηρεσία του στο Υπουργείο αυτά τα χρόνια, όχι μόνο το σύντομο διάστημα που συνυπηρετήσαμε, αλλά και το μεγαλύτερο διάστημα που υπηρέτησε με Υπουργό τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Είμαστε βέβαιοι όχι μόνο για την επιτυχία του, αλλά επίσης για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει να υπηρετείς την πατρίδα, την κοινωνία, το συμφέρον του τόπου και του λαού».