Απίστευτο βίντεο απο κόκπιτ FA/18 Super Hornet!

Τα μαχητικά FA/18 ειναι στην Συρία και διεξάγουν (εδω και περίπου μια βδομάδα για την Αυστραλία και εδω και περίπου ένα μήνα για τις ΗΠΑ) αεροπορικές επιδρομές κατα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στιγμιότυπα απο το κόκπιτ, απονήωσης και προσνήωσης σε αεροπλανοφόρο καθώς και πλάνα απο την στιγμή των βομβαρδισμών όπως και τις απίθανες στιγμές του μαχητικού στους αιθέρες.

Σίγουρα αξίζει να δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος μόνο για να δείτε το πραγματκά εντυπωσιακό πλάνο του FA/18 μετά την τελική προσνήωση του στο αεροπλανοφόρο!

Τον περασμένο μήνα ο πρωθυπουργός της Αυστραλιας Τόνι Αμποτ έδωσε εντολή για την αποστολή έξι μαχητικών βομβαρδιστικών F/A-18F και 600 στρατιωτών –400 πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και 200 στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων– στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ένταξη στο στρατιωτικό συνασπισμό.
F/A 18 Hornets των ΗΠΑ προσνηώνονται απο το αεροπλανοφόρο USS George HW Bush σε καθημερινή βάση, όπως και μη επανδρωμένα αεροσκάφη αλλα και μαχητικά των συμμάχων απο τις Αραβικές χώρες. Μέχρι στιγμής εχουν πραγματοποιήσει πάνω απο 200 επιθέσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο τις ΗΠΑ οι περισσότερες αεροπορικές επιδρομές σε Ιράκ – Συρία

Δείτε την στιγμή που οι Αμερικανοί επιτέθηκαν με Τόμαχοκ -ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη στιγμή που 2 Tornado βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές – ΒΙΝΤΕΟ