Τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής από τους βουλευτές τους

Για να μην αρχίσουμε πάλι …να πέφτουμε από τα σύννεφα ας είμαστε προετοιμασμένοι και ας μην παριστάνουμε τους ανυποψίαστους:η Χρυσή Αυγή ξαναψηφίστηκε από 450.000 Έλληνες πολίτες οι οποίοι γνώριζαν πια πάρα πολύ καλά τι ψήφιζαν.

Επικρότησαν τα χαστούκια στη Κανέλη θέλοντας πραγματικά να μας πείσουν ότι “τις άξιζαν” επειδή λέει …προκάλεσε τον Η.Κασιδιάρη.

Προφανώς συμφωνούν με τις θέσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ότι “ελευθερία λόγου σ΄ όποιον κάνει κακό στην πατρίδα δεν αναγνωρίζουμε”.

Θέλουν μετανάστες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία να πάρουν άμεσα…εξιτήριο.Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά τους που βρίσκονται σε παιδικούς σταθμούς.

Δεν ενοχλούνται καθόλου από το παρελθόν της οργάνωσης το οποίο είναι πάρα ,μα πάρα πολύ εύκολο να δουν σε εκατοντάδες sites στο διαδίκτυο και φυσικά στο you tube.

Και φυσικά οι ψηφοφόροι που έστειλαν τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο θα επιθυμούν να εκπληρώσουν τη λαϊκή εντολή που αν έχουμε καταλάβει καλά είναι “πλακώστε τους”.

Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι πρέπει να σεβαστούμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που έκαναν αυτή την επιλογή.Τους σεβόμαστε ,αλλά θα σεβαστούν κι αυτοί το δικαίωμά μας και την υποχρέωσή μας να κάνουμε κριτική με κίνδυνο να μπούμε βέβαια στην κατηγορία των…εχθρών του Έθνους που κατά το κ.Μιχαλολιάκο δεν έχουν δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου. Έτσι κι αλλιώς οι δημοσιογράφοι είναι στις κατηγορίες πολιτών υπό διωγμό από τη Χρυσή Αυγή,η οποία στην αρχή παραπονιόταν ότι δεν τους έδιναν σημασία ,όταν τους έδωσαν …άρχισαν τα χαστούκια και μετά έκαναν…εμπάργκο στα ΜΜΕ.Αν και διαθέτουν πολλά μέσα στο διαδίκτυο,πρόθυμα να προσφέρουν υπηρεσίες και να επωφεληθούν…

Συνεπώς όταν θ΄ αρχίσουν τα…ζοριλίκια μην αρχίσουμε να δηλώνουμε έκπληκτοι και αιφνιδιασμένοι.Ελπίζουμε μόνο ότι η Δικαιοσύνη θα δείξει τα αντανακλαστικά της τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει.