Επιστολή του προέδρου του ΣΥΣΜΕΔ στον Καρατζαφέρη.Τι την προκάλεσε.Βίντεο

Η υποψηφιότητα ενός απόστρατου αξιωματικού του ΠΝ με τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ…άναψε φωτιές. Ο αξιωματικός εμφανίζεται ως ιδρυτικό μέλος του ΣΥΣΜΕΔ και επιπλέον στο προεκλογικό του φυλλάδιο εμφανίζει διαβαθμισμένο εμπιστευτικό έγγραφο του ΠΝ.Αυτά τα δύο αποτέλεσαν την αφορμή για να στείλει στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη,επιστολή ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ Ανέστης Τσουκαράκης.

Η επιστολή:

Αθήνα, 27 Απριλίου 2012 του Αντισυνταγματάρχη (ΣΔΓ) Τσουκαράκη Ανέστη

ΠΡΟΣ
τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.)
κ. Καρατζαφέρη Γεώργιο

Αξιότιμε κε Πρόεδρε.

Την 27-4-2012 έφθασε στα χέρια μου διαφημιστικό προεκλογικό φυλλάδιο του υποψηφίου βουλευτή του κόμματός σας, κ. Χρήστου Βασιλόγιαννη, αξιωματικού ΠΝ ε.α., μέλους της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.
Αίφνης, ανέγνωσα στο υπόψη φυλλάδιο τη διατύπωση ότι ο παραπάνω αξιωματικός ε.α. φέρεται ως ιδρυτικό μέλος του ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.

Το 2006 όταν αντιπροσωπεία μας σάς επισκέφτηκε στα παλαιά γραφεία του κόμματός σας, μετά από θερμή και ειλικρινή συζήτηση μαζί σας, διαπιστώσαμε την ευθύτητα του λόγου σας, την ειλικρίνεια των πράξεών σας και το διαρκή ειλικρινή αγώνα σας για την επικράτηση του δικαίου, ενέργειες που όπως προφανώς αντιληφθήκατε αποτυπώθηκαν στο διάβα των χρόνων.

Διατηρώντας την ως άνω ανάμνηση, θεωρώ καθήκον και υποχρέωση μου να σας γνωρίσω ότι ο κ. Χρήστος Βασιλόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής του κόμματός σας, ουδέποτε υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου των στρατιωτικών, προς τους οποίους καταφανώς απευθύνεται. Η δραστηριότητα του Συνδέσμου μας, μέχρι και σήμερα, και με όποια μορφή αυτή εκδηλώθηκε και διατηρήθηκε, καταγράφηκε ως άδολη και ακομμάτιστη, πατώντας σταθερά στο καταστατικό του, αναδεικνύοντας τον υπερκομματικό χαρακτήρα, που πρέπει να επιδείξουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας. Χαρακτήρα που οφείλουμε να υπερασπίσουμε όλοι μας και με όλες μας τις δυνάμεις, απομονώνοντας τις όποιες φερόμενες Κασσάνδρες προσπαθούν να υφαρπάξουν συνειδήσεις και να καρπωθούν καρπούς που δεν τους ανήκουν.

Σήμερα, όλοι οι περήφανοι Έλληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες στρατιωτικοί, και μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνει η Χώρα μας, χρειάζονται αληθινά, λεβέντικα λόγια και πράξεις, από αληθινούς, περήφανους και λεβέντες συμπατριώτες τους.
Κατόπιν των ανωτέρω, είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε όλα εκείνα τα μέτρα και θα κάνετε όλες εκείνες τις ενέργειες, που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και η ανακρίβεια του εγγράφου.

Δυστυχώς, η ανάρτηση, επί του φυλλαδίου αυτού, διαβαθμισμένου – εμπιστευτικού εγγράφου του ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού, δεν μου επιτρέπει να σας το αποστείλω, προκειμένου να διαπιστώσετε και εσείς ο ίδιος,  ιδίοις όμμασι, τα ανωτέρω. Άλλωστε πιστεύω ότι το γνωρίζετε.

Μετά τιμής

Τσουκαράκης Ανέστης Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)

Πρόεδρος ΣΥΣΜΕΔ

Ο Χρήστος Βασιλόγιαννης πάντως είχε γίνει γνωστός από ένα βίντεο στο youtube,με τίτλο “Αυτοί είναι Έλληνες αξιωματικοί”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ