OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Θρίλερ στον Έβρο: Μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στους δυο στρατιωτικούς

03/03/2018 - 20:05
Share on FacebookShare on Twitter

Τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης συνάλλαγμα και ρούχα, παρέλαβαν το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του ΟnAlert, οι δυο στρατιωτικούς που κρατούνται στις κλειστές φυλακές Ανδριανούπολης. Υψηλόβαθμη πηγή ανέφερε ότι αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους και παράλληλα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κρίσιμη δίκη της Δευτέρας. 

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά τους η Ελληνίδα Πρόξενος στην Ανδριανούπολη, κα. Σωτηρία Θεοχαρίδη η οποία έχει αναλάβει και τον απαραίτητο συντονισμό με τις δυο νομικούς που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της εκπροσώπησής τους στην ακροματική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση η ίδια πηγή ενημέρωσης ανέφερε στο OnAlert ότι οι δυο στρατιωτικοί είχαν λάβει σαφείς οδηγίες για τον περίπολο από τον ίδιο τον επικεφαλής της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι». 

Υπενθύμιζε όμως εμφατικά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν αλλά και το ιδιόμορφο ανάγλυφο της περιοχής. Παρέπεμπε δε στην κατάθεση των δυο στρατιωτικών που είδε το φως της δημοσιότητας από τουρκικά σύμφωνα με την οποία οι δυο στρατιωτικοί επισήμαναν ότι: «Εμείς επ’ ουδενί παραβιάσαμε τα σύνορα με κακό σκοπό ή σκόπιμα. Ακολουθήσαμε κάποια ίχνη παπουτσιών νομίζοντας ότι είναι παράνομοι μετανάστες. Τα ακολούθησα και τράβηξα φωτογραφίες με το τηλέφωνο που μας έδωσε ο στρατός.»

Και είχε διευκρινίσει ο νεαρός ανθυπολοχαγός: «Σκοπός μου ήταν να τις δείξω στους ανωτέρους μου. Εμείς όταν είδαμε τα ίχνη των παπουτσιών ακριβώς στο διπλανό δρόμο όπου κάναμε περιπολία καταλάβαμε ότι δύο άτομα πατούσαν στα ίδια ίχνη.Μετά αντιληφθήκαμε ότι τα ίχνη των παπουτσιών άλλαξαν πορεία. Όταν μετά είδαμε λεκέδες από κίτρινα ούρα, προσπαθήσαμε να κινηθούμε γρήγορα για να τους συλλάβουμε.» 


Tags: ΕΒΡΟΣΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΒΡΟΣ

Related Posts

F-16 - Τουρκικό ΥΠΑΜ - Δένδιας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Οπλισμένα τουρκικά F-16 πέταξαν στο κεντρικό Αιγαίο – Έκαναν τέσσερις παραβιάσεις

12/12/2025 - 18:10
Γκιουλέρ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γιασάρ Γκιουλέρ: «Δεν θα ανεχθούμε καμία προσπάθεια μονομερών τετελεσμένων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο»

11/12/2025 - 19:37
Φιντάν
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Αθήνα απαντά στις δηλώσεις Φιντάν: «Αναθεωρητικές θέσεις και προτάσεις είναι καθολικά απορριπτέες»

09/12/2025 - 21:08

Διαβάστε Επίσης

Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Αυστραλοί χαιρετίζουν ως ήρωα τον περαστικό που αφόπλισε έναν ένοπλο [vid]

Μελόνι: «Από την πρώτη ημέρα ήμασταν στο πλευρό της Ουκρανίας, δεν νοσταλγούμε την Σοβιετική Ένωση»

An-22: Καρέ-καρέ η μοιραία συντριβή του ρωσικού μεταγωγικού στο Ιβάνοβο

ΗΠΑ: Κρατείται ένα άτομο που πιθανώς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν

Σίδνεϊ: Αποφασισμένοι για μακελειό οι δράστες της επίθεσης – Είχαν και αυτοκίνητο με εκρηκτικά – 12 οι νεκροί

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Ζελένσκι: Χρειαζόμαστε μια αξιοπρεπή ειρήνη – Δεδομένο ότι θα υπάρξουν συμβιβασμοί

Ρωσία: Νέα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήριο και αποθήκη πετρελαίου [vids]

Top News

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό - Τι λέει ο ορθοπεδικός για την επίθεση

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας - Στον «αέρα» το κόμμα

Αθηνά Οικοκομάκου και Μπρούνο Τσερέλα θα αλλάξουν χρονιά στο εξωτερικό: «Θα υποδεχθούμε το 2026 στην Αργεντινή»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Το θεωρώ πολύ άγριο να υφίσταμαι επίθεση on air»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert