«Λίφτινγκ» με την Χουλιά Αβσάρ κάνει ο Ερντογάν

Λιτή ήταν η είδηση που μετέδωσε η κρατική τουρκική τηλεόραση για την συνάντηση του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν με την διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια Χουλιά Αβσάρ.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν ο κ Ερντογάν υποδέχτηκε την ηθοποιό Χουλια Αβσάρ, στην επίσημη κατοικία του. Εν όψει της συνάντησης αυτής – συνέχισε η είδηση – είχε προηγηθεί η χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού Ερντογαν με μία ομάδα καλλιτεχνών , ακαδημαϊκών και ακτιβιστών, με ατζέντα τις διαδηλώσεις στο Πάρκο Gezi στο Tαξίμ. Στο μαραθώνιο των συναντήσεων του ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε την τελευταία του συνάντηση αναφορικά με τις εξελίξεις των γεγονότων στο Πάρκο Gezi , με την ηθοποιό Χουλιά Αβσάρ . Την συνάντηση , κατέληξε η μετάδοση, είχε ζητήσει η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός.

Εμείς να σημειώσουμε ότι η Χουλιά Αβσάρ θεωρείται η πιο διάσημη σταρ της» σόου μπιζ» της Τουρκίας και από αρκετούς αναφέρεται στους κυβερνητικούς διαδρόμους και μεταξύ των αναλυτών ότι η συνάντηση αυτή – όπως και άλλες πχ με τον πρωταγωνιστή της σειράς »Κοιλάδας των Λύκων» Νετζατί Σασμάζ – ίσως να βοηθήσει στη βελτίωση του προφίλ του Τούρκου πρωθυπουργού που θεωρείται πως χάλασε με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν συναντά την Χουλιά Αβσάρ!

To »όχι» της Χουλιά Αβσάρ στον Ερντογάν