Kρυφές κάμερες στο σπίτι της κόρης του αρχηγού Στόλου της Τουρκίας!

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της παραίτησης του αρχηγού Στόλου της Τουρκίας Νουσρέτ Γκιουνέρ.

O τούρκος ναύαρχος εκτός όλων των άλλων διαφωνιών του με τις συλλήψεις αξιωματικών φέρεται να παραιτήθηκε μόλις ενημερώθηκε πως άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι της κόρης του!

Η υπόθεση λαμβάνει περίεργες υποθέσεις καθώς η κόρη του Γκιουνέρ αναφέρεται ως θύμα της υπόθεσης του «κυκλώματος πρακτόρων» που φέρεται να δραστηριοποιούνταν στη Σμύρνη.

Μέλη του κυκλώματος φαίνεται πως είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι της κόρης του ναυάρχου. Η δίκη της υπόθεσης συνεχίζεται και μόλις ανακοινώθηκε στη δίκη το όνομα της κόρης του ο Γκιουνέρ παραιτήθηκε και η εφημερίδα Zaman συνδέει την παραίτηση και με την υπόθεση αυτή.
Πάντως η εφημερίδα Vatan γράφει πως ο Γκιουνέρ έφτασε στα όρια του με την υπόθεση κατηγοριών με κύκλωμα πρακτόρων στη Σμύρνη και παραιτήθηκε δηλώνοντας « δηλαδή τώρα εγώ είμαι ο αρχηγός των 300 πρακτόρων;»

Ο τούρκος ναύαρχος από το Νοέμβριο είχε διαφωνήσει με τις εκατοντάδες συλλήψεις αξιωματικών του τουρκικού Ναυτικού με τις κατηγορίες δράσης του σχεδίου «βαριοπούλα» ενώ κάποιοι άλλοι κατηγορούνται ως πράκτορες!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έμεινε ναύαρχος στο τουρκικό Ναυτικό!

«Ακέφαλο» το τουρκικό ναυτικό. Παραιτήθηκε ο αρχηγός Στόλου της Τουρκίας

«Πράκτορες που δούλευαν για την Ελλάδα» δικάζουν οι Τούρκοι