«Φτιάχνουν» κλίμα για επεισόδια στον αγώνα Γαλατασαράϊ-Ολυμπιακός στην Πόλη

Πιθανολογεί αντιδράσεις και επεισόδια στον αγώνα μπάσκετ Γαλατασαράι – Ολυμπιακού,τον Δεκέμβριο στην  Κωνσταντινούπολη, η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Τoday’s Zaman. Σε είδηση με τίτλο «Greek, Serbian basketball fans to head İstanbul after stabbing death» αναφέρεται στις αντιδράσεις που πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσουν το θανατηφόρο μαχαίρωμα του Σέρβου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα Marko Ivkovic, το οποίο ο  δέχτηκε στη διάρκεια συμπλοκής, στις 21 Νοέμβρη, στην Κωνσταντινούπολη, πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ Galatasaray και Ερυθρού Αστέρα, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Ο χρόνος εκδήλωσης των αντιδράσεων εκτιμάται από την εφημερίδα ότι θα είναι η 18 Δεκέμβρη, ενόψει του αγώνα Γαλατασαράι – Ολυμπιακού, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. 

Εμεις από την πλευρα μας να πουμε ότι  η εφημερίδα τις όποιες πληροφορίες της ή τς εκτιμήσεις της θα πρέπει να τις πει στην Τουρκική Αστυνομία η οποία ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Διαβάστε ακόμη:

«Πολεμικό κλίμα» μεταξύ Αλβανίας Σερβίας! Ταφόπλακα στις διμερείς επαφές

Αλβανία – Σερβία: Θερμό επεισόδιο σε επίπεδο πρωθυπουργών!