Τούρκος αρθρογράφος προς τον στρατό «Έλεος»

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Όλα τα τουρκικά ΜΜΕ κατηγορούν την κυβέρνηση Ερντογάν αλλά και τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κρίση με τη Συρία και την ενημέρωση σχετικά με το RF-4.
  Χαρακτηριστικό είναι το αποσπασμα του άρθρου του διευθυντή τη εφημερίδας Radikal που κατηγορεί ευθέως τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
 »Διαπιστώνω πως η Τουρκία που είχε φτάσει στα πρόθυρα του πολέμου με τη Συρία η οποία λέγαμε πως έχει καταρρίψει το αεροσκάφο μας, τώρα η ίδια Τουρκία δεν είναι σίγουρη πως το αεροσκάφος της έχει καταρρίφθεί απο τη Συρία, Διαβάστε την ανακοίνωση » το αεροσκάφος μας το οποίο η Συρία ισχυρίζεται πως το έχει καταρρίψει». Δείτε σε ποιο σημείο φτάσαμε απο τις αρχικές ανακοινώσεις πως κάποιοι θα πληρώσουν το τίμημα της κατάρριψης. Μάλλον κάποιοι μας κοροιδέυυν. … Η ανακοίνωση του τουρκικού στρατού δείχνει πως δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος πως το αεροσκάφος μας χτυπήθηκε απο πύραυλο η πυροβόλο. Έτσι ο στρατός αναγκάστηκε να βγάλει  ανακοίνωση που να λέει πως η Συρία ισχυρίζεται πως καταρρίφθηκε το αεροσκάφος απο την πλευρά της. Δηλαδή αν η Συρία δεν ανακοίνωνε κατι τέτοιο θα λέγαμε πως το αεροσκάφος μας έπεσε απο μόνο του. Έλεος!