Στη Τουρκία του Ερντογάν, άρχισε να «πέφτει ξύλο» στις γυναίκες που φοράνε…σορτς!

Όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά γυναικών που δέχονται βίαιες επιθέσεις λόγω των ενδυματολογικών τους προτιμήσεων. Και μην φανταστείτε ότι μιλάμε για κάτι εκκεντρικό.Στη Τουρκία των Ερντογάν,Νταβούτογλου και Μπαγίς ,μία 19χρονη κοπέλα δεν μπορεί να φορέσει ούτε καν σορτς και μάλιστα όχι “καυτό”,αλλά απ΄ αυτά που φοράνε στο μπάσκετ και τα οποία είναι πολύ μακρυά.

Η 19χρονη Νουρτσάν Ιμπραίμογλου δεν είναι μπασκετμπολίστρια ,αλλά παίκτρια βόλλεϋ. Ζει στη Κωνσταντινούπολη,όχι σε κάποια ανατολική περιοχή της Τουρκίας. Έκανε το λάθος να μπει σε λεωφορείο φορώντας το σορτς.

Ένας άνδρας πήγε και κάθισε δίπλα της παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές άδειες θέσεις. Τις χτύπησε τα πόδια κι όταν η νεαρή απαίτησε τη συγνώμη του, εκείνος άρχισε να ουρλιάζει ότι “δεν μπορείς να κυκλοφορείς με γυμνά τα πόδια και να διαφθείρεις τους ανθρώπους. Η 19χρονη του είπε ότι είναι αυθάδης κι εκείνος …τη γρονθοκόπησε! Προκλητικά γύρισε στους άλλους επιβάτες και ρώτησε αν είδε κάποιος το χτύπημα. Κανείς δεν τόλμησε να απαντήσει.

Η νεαρή κοπέλα πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός. Της απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με το θέμα ,γιατί δεν είχε σπάσει τίποτα και δεν είχε τραύμα …από μαχαίρι!!!