Ο «τρελός» Αχμέτ-υποψήφιος βουλευτής κατατροπώνει 4 ληστές εκσφενδονίζοντας τους μπουκάλια-δείτε το βίντεο

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 
 
Γέλια προκάλεσε στην Τουρκία, η υποψηφιότητα του Αχμέτ Γιλμάζ στις εκλογές του Ιουνίου. Ο Γιλμάζ , ή όπως στην Τουρκία τον γνωρίζουν ως «Αχμέτ Άμπι» είχε γίνει γνωστός με τον τρόπο που είχε αντιμετωπίσει 4 μεθυσμένους άνδρες που είχαν μπει στην κάβα του φίλου του. Ο Αχμέτ μόλις είχε διαπιστώσει ότι προσπαθούσαν να κλέψουν ποτά, είχε αρχίσει να εκσφενδονίζει τα μπουκάλια εναντίον τους και κατάφερε να τους διώξει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , ο Αχμέτ είχε πετάξει 250 μπουκάλια μέσα σε μισή ώρα , εναντίον των μεθυσμένων ανδρών!!
Κάποια στιγμή ακούγεται στο βίντεο ο φίλος του Αχμέτ και ιδιοκτήτης της κάβας να τον… εκλιπαρεί να σταματήσει: “Αχμέτ σταμάτα μου έχεις διαλύσει το μαγαζί, τους έχεις πετάξει όλα τα μπουκάλια. Σταμάτα σε παρακαλώ” Και ο Αχμέτ συνεπαρμένος από την αδρεναλίνη της… μάχης του απαντά: “Άσε με Θα στα πληρώσω»
Οι εικόνες απο κάμερα ασφαλείας είχαν προβληθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα και ο Αχμέτ είχε γίνει ήρωας!
Τώρα ο ίδιος θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος από το Εσκισεχίρ. Τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα τον καλούν στο στούντιο για να εξηγήσει τους λόγους της υποψηφιότητας του και δεν είναι λίγοι αυτοί που εύχονται να κάνει τα ίδια μέσα στο Κοινοβούλιο!
 
Δείτε το βίντεο, μετά το 4ο λεπτό ξεκινά η ξεκαρδιστική επίθεση του Αχμέτ