Στα «χακί» ο Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΕΠΒ Θήβας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάστηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου για να υπηρετήσει την θητεία του διάρκειας δύο εβδομάδων, ως Έλληνας του εξωτερικού.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στη Θήβα και αναμένεται να απολυθεί στις 5 Απριλίου.

Πριν μπει στο στρατόπεδο, ο ίδιος περιηγήθηκε στην πόλη, όπου έδωσε και μία σύντομη ομιλία στην πλατεία, με το συγκεντρωμένο πλήθος να του λέει «τιμή μας που ήρθες να υπηρετήσεις στη Θήβα».

Mιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο κ.Κασσελάκης επανέλαβε την άποψή του ότι ο στρατός πρέπει να γίνει επαγγελματικός και η υποχρεωτική θητεία να είναι «πολύ μικρότερη» και να είναι «κοινωνική», δηλαδή ανάλογα με το επάγγελμα του, ο καθένας να προσφέρει κάτι στην χώρα του. Χαρακτήρισε μάλιστα, «ανήθικο» το γεγονός ότι οι φαντάροι πληρώνονται λιγότερα από 8 ευρώ το μήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο στρατόπεδο της Θήβας στα τέλη Ιανουαρίου.

Φωτoγραφίες EUROKINISSI