Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν 18 απανθρακωμένα πτώματα στο δάσος της Δαδιάς

Μια τραγική τροπή πήρε η φωτιά που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, βρέθηκαν στο δάσος της Δαδιάς 18 απανθρακωμένα πτώματα που πιθανόν ανήκουν σε παράτυπους μετανάστες.

Σε επιτόπιο έλεγχο από στελέχη της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα εντοπίστηκαν οι σωροί 18 ατόμων πλησίον παραπήγματος.

«Με δεδομένο ότι από τις γύρω περιοχές δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης ή αγνοουμένων κατοίκων διερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρώπους που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι από χθες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Σημειώνεται ότι, τα μηνύματα μεταδίδονται και σε κινητά από ξένα δίκτια που βρίσκονται στην περιοχή. Ήδη από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας έχει ενεργοποιηθεί η ομάδας αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών. Οι έρευνες σε όλο το μήκος της περιοχής στην Αλεξανδρούπολη που εκδηλώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η πυρκαγιά, συνεχίζονται.

Φωτογραφία Intime News