Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Καμμένος – Τι είπε για Μητσοτάκη και Σόρος – ΒΙΝΤΕΟ

Την απόφαση των ΑΝΕΛ να μην κατέβουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μη μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού», είπε ο Πάνος Καμμένος στη δήλωσή του.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «νέα εποχή στην ελληνική πολιτική», σημειώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός».

Φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στον Τζορτζ Σόρος. «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε (…) και να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας ενάντια σε εκείνους που την διακινδύνευσαν και βοήθησαν να επηρεάσουν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις έτσι ώστε να προδώσουν τον λαό τους.

Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι δράστες – άτομα σαν τον Τζορτζ Σορος και τη συμμορία του, η οποία αποτελείται από ανάλγητους πολιτικούς και εξωνημένους δημοσιογράφους, που πρέπει να αναχαιτιστούν με κάθε κόστος. Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα και δεν πρέπει να επιτρέψει να γίνει αντικείμενο αστάθειας λόγω ξένης επιρροής», είπε ο Πάνος Καμμένος.