Βουλή: «Επεισοδιακός» διάλογος Τσίπρα – Καμμένου με ποίηση και αποφθέγματα

Φαινόταν εδώ και κάποιες εβδομάδες, ωστόσο απόψε έγινε… οριστικό. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος είναι πια… εχθροί και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Πάνος Καμμένος στην τελευταία του -όπως όλα δείχνουν- ομιλία ως πολιτικός αρχηγός, πέρασε γενεές 14 τον Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Μια επίθεση που αυτή τη φορά δεν έμεινε ανταπάντηση. Για πρώτη φορά, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε και η απάντηση ήταν οργισμένη. Αλλά είχε και… ποίηση. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε πως αμέσως μετά την ομιλία του θα διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο. Τουτέστιν; Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων… πάπαλα.

Έτσι, λοιπόν, δεν… κρατήθηκε καθόλου και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό! «Δεν παρακαλάμε, δεν κλαψουρίζουμε. Ποτέ δεν παρακάλεσα ανεξάρτητους βουλευτές. Εκείνο που δεν αποδέχομαι είναι εκείνους που με λαϊκή εντολή διαφορετική από αυτή που πήραν, ανταλλάσσουν την ψήφο τους με την υπουργική καρέκλα.

Και μάλιστα όχι μόνο οι εκλεγμένοι βουλευτές. Ακόμη και ο αναπληρωτής βουλευτής που θα έπρεπε να περάσει στους ΑΝΕΛ μετά την διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου, εξαγοράζεται από εσάς με υπουργική καρέκλα! Για να πετύχετε το 151″, είπε ενώ είχε… μία ακόμη βόμβα! 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.gr