Οι ελληνικές εταιρείες πάλεψαν στο Abu Dhabi

Αρκετές ελληνικές εταιρείες βρέθηκαν στην έκθεση IDEX 2013 στο Abu Dhabi. Σε αντίθεση με τις τουρκικές εταιρείες που βρέθηκαν εκεί έχοντας την απόλυτη στήριξη του κράτους, οι Έλληνες επιχειρηματίες ήταν τελείως μόνοι! Και όταν μιλάμε για στήριξη δεν εννοούμε βέβαια οικονομική. Αυτό δα έλειπε. Είναι όμως τουλάχιστον παράδοξο , οι Τούρκοι να έχουν τον υπουργό τους δίπλα τους να τους φέρνει αξιωματούχους και παράγοντες των εμιράτων για να γίνουν επαφές και οι δικοί μας να μην έχουν …ούτε φωτογραφία με τον Έλληνα ΥΕΘΑ και τον Α/ΓΕΕΘΑ!

Έτσι ο κάθε Έλληνας επιχειρηματίας προσπάθησε μόνος του να κάνει δουλειά και ως καλοί επιχειρηματίες οι Έλληνες κάτι κατάφεραν.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Miltech Hellas Κώστας Κουτσός κι ένας σαουδάραβας σεϊχης ο οποίος δοκιμάζει μία από τις διόπτρες της εταιρείας.

Με την ευκαιρία της έκθεσης, υπεγράφη σύμβαση ύψους $ 24 εκ. με αραβική χώρα για την προμήθεια χιλιάδων σκοπευτικών της σειράς MLT-IRS-XX. Παράλληλα η Miltech εξασφάλισε την αντιπροσώπευση των προϊόντων της από μεγάλους οίκους των χωρών της περιοχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σκορποχώρι» η Ελλάδα στην έκθεση του Άμπου Ντάμπι

Η φωτό με το Leopard «έσπασε ταμεία» όχι λόγω Παναγιωτόπουλου

ΒΙΝΤΕΟ: Το T 90S στην έκθεση IDEX 2013