Ο Νίκος Ταβουλάρης απαντά στο Onalert που του θέτει ένα μόνο ερώτημα

Ο επικεφαλής των Ναυπηγείων Ελευσίνας Νίκος Ταβουλάρης απαντά σε δημοσιεύματα του Onalert τα οποία στο σύνολό τους στηρίχθηκαν στις επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΕΘΑ σχετικά με το θέμα που έχει προκεύψει με τις πυραυλκάτους του ΠΝ και τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Αποδεχόμενοι ακόμη και τις αιχμές περί “ανιδεότητας” αφού οι δεν πιστεύουμε -σε αντίθεση με άλλους- ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι “φωτεινοί παντογνώστες”, θα θέλαμε πριν διαβάσετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του κ.Ταβουλάρη να θέσουμε ένα ερώτημα στο οποίο ελπίζουμε ότι η διοίκηση των Ναυπηγείων θα μας απαντήσει:

•Τον Απρίλιο του 2013 πέρασε τροπολογία με την οποία δόθηκαν στα Ναυπηγεία Ελευσίνας 25 εκατομμύρια ευρώ. Με μοναδικό στόχο να παραδοθεί το πολύ σε εννέα μήνες η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ. Μέχρι σήμερα η πυραυλάκατος δεν έχει παραδοθεί και οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται ότι έχουν να πληρωθούν οκτώ μήνες. Γιατί;

Όσο για την παρατήρηση ότι κάνουμε πόλεμο στα Ναυπηγεία Ελευσίνας το εκλαμβάνουμε ως χιούμορ. Δεν είχαμε ποτέ την τύχη να συναντηθούμε μαζί του , αλλά από τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες έχουμε καταλάβει ότι διαθέτει αρκετό.

Και επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά την πρόσκληση προς τον κ.Ταβουλάρη να έρθει στο στούντιο του Onalert ή να αρθρογραφήσει για να καταλάβουν και οι πιο ανίδεοι ποια τελικά είναι η αλήθεια.

Η απάντηση του κ. Ταβουλάρη