Η ΕΑΒ στο Dubai Air Show – Οι συναντήσεις με… σημασία

Στη 17η διοργάνωση του Dubai Air Show που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 18 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) συμμετείχε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΑΒ, μέσα από μία σειρά προγραμματισμένων επαφών, εξετάστηκε η πιθανότητα συνεργασίας με τις εταιρείες AMMROC, GAL και Transworld των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την GDC Middle East και την εταιρεία MEPC της Σαουδικής Αραβίας, με την MENA Aerospace του Μπαχρέιν, την εταιρεία Gulf Tech του Κουβέιτ, την αμερικανική All Clear, την ισραηλινή Nir-Or και τη βρετανική Blue Sky.

Ιδιαίτερης σημασίας για την διείσδυση στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας αποτέλεσε η συνάντηση με τον φορέα των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας (SAMI).

Τα στελέχη της ΕΑΒ παρουσίασαν στο εξειδικευμένο κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση, το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, την τεχνογνωσία και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Τον εκθεσιακό χώρο της ΕΑΒ επισκέφθηκαν ο ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σμήναρχος Χρήστος Οικονόμου, αξιωματούχοι ξένων αντιπροσωπειών καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.