ΓΕΣ: Η Bae Systems παρουσίασε τα ΤΟΜΑ BRADLEY σε επιτελείς του Στρατού Ξηράς

Στις 16 Ιουλίου 24, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση σε επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) από εκπροσώπους της εταιρείας BAE SYSTEMS, σχετικά με τα ΤΟΜΑ BRADLEY.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το OnAlert, ο Στρατός Ξηράς έχει αποκλείσει οριστικά την απόκτηση των αμερικανικών μεταχειρισμένων ΤΟΜΑ Bradley M2A2, έπειτα από ενδελεχή αποτίμηση τόσο της κατάστασης στην οποία προσφέρονται όσο κυρίως του κόστους επαναφοράς τους σε πλήρη επιχειρησιακή κατάσταση,

Επίσης, την ίδια μέρα, επιτελείς του ΓΕΣ ενημερώθηκαν από εκπροσώπους της ισραηλινής εταιρείας RAFAEL – ADVANCED DEFENSE SYSTEMS LTD, σχετικά με το σύστημα FIRE WEAVER.

Το FIRE WEAVER είναι ένα σύστημα αισθητήρα, βασισμένο σε αποδεδειγμένες τεχνολογίες μάχης και έναν κατανεμημένο πυρήνα που διαχειρίζεται ολόκληρο το δίκτυο και τη διαδικασία επίθεσης – συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δυνάμεων. Το σύστημα συνδέει όλα τα στοιχεία του πεδίου μάχης σε πραγματικό χρόνο και επιλέγει αμέσως τον πιο σχετικό σκοπευτή για κάθε στόχο – επιτρέποντας ολοκληρωμένη επίγνωση της κατάστασης και ταυτόχρονα χτυπήματα ακριβείας, όπως αναφέρει η ισραηλινή εταιρεία.