Επιστολή Ταβουλάρη στο Onalert για το θέμα των πυραυλακάτων

Με επιστολή του προς το Onalert ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Ελευσίνας Νικόλαος Ταβουλάρης χαρακτηρίζει “αβάσιμα,αποσπασματικά και κυρίως ψευδή” όσα υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου «Η “βόμβα” των Ναυπηγείων Ελευσίνας που είναι έτοιμη να εκραγεί». Επιφυλάσσεται να μας απαντήσει σημείο προς σημείο σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο συντάκτης του.

Δεν καταννοούμε βέβαια γιατί μαζί μ΄ αυτή την επιστολή δεν μας έστειλε και αυτές τις απαντήσεις σημείο προς σημείο, ώστε να μάθουμε κι εμείς ποια είναι τα αβάσιμα,αποσπασματικά και κυρίως ψευδή”, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για την υπόθεση των ναυπηγείων Ελευσίνας και των πυραυλακάτων που δεν έχουν παραδοθεί στο ΠΝ.

Αναμένουμε λοιπόν την απάντηση του λεπτομερώς για να κατανοήσουμε και τις ενστάσεις του.Επιπλέον το στούντιο του Onalert είναι ανοιχτό ,όποια Πέμπτη θελήσει να δώσει τις απαντήσεις του.

Η επιστολή του όπως μας την έστειλε:

Είδαμε με προσοχή ότι στην ανάρτησή σας, της 23ης Μαΐου 2014, με τίτλο «η “βόμβα” των Ναυπηγείων Ελευσίνας που είναι έτοιμη να εκραγεί», αναφέρεται ότι «Ένας άνθρωπος που γνωρίζει την υπόθεση από το Α έως το Ω, με κείμενό του στο Onalert, την εξηγεί επαρκώς» κλπ.

Στο κείμενο αυτό αναφέρονται στοιχεία τα οποία είναι αβάσιμα, αποσπασματικά και κυρίως ψευδή. Πολλά δε συμπεράσματα πρόχειρα. Το κείμενο του πληροφοριοδότη σας, πέραν των ανακριβειών, κάθε άλλο παρά τεχνοκρατικό μπορεί να θεωρηθεί, τα δε συμπεράσματα σας αποδεικνύουν ότι ο συντάκτης του κειμένου αγνοεί πλήρως τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες εξελίσσεται ένα μακροπρόθεσμο ναυπηγικό πρόγραμμα.

Επειδή οι εντυπώσεις που δημιουργούνται σε έναν μη ενημερωμένο αναγνώστη του δημοσιεύματός σας, είναι εξόχως δυσφημιστικές και το περιεχόμενο του εμπλέκει την εταιρεία και εμένα προσωπικά, παρακαλώ όπως αναφέρετε στο blog σας το όνομα του «γνωρίζοντος» την υπόθεση από το Α έως το Ω !!!!! Σε περίπτωση που δεν το αποκαλύψετε, εάν προσυπογράφετε τα αναφερόμενα σε αυτό.

Λυπάμαι ειλικρινά κ. Καρβουνόπουλε που με τέτοια ευκολία δημοσιεύσατε ένα τόσο δυσφημιστικό κείμενο και επιφυλάσσομαι να απαντήσουμε σημείο προς σημείο στο σχετικό κείμενο σας με υπεύθυνα στοιχεία και με υπογραφή, αφού διευκρινίσετε το ποιος τελικά αναλαμβάνει την ευθύνη γι’ αυτό.

Νικόλαος Ταβουλάρης»

Διαβάστε ακόμη:


Η «βόμβα» των Ναυπηγείων Ελευσίνας που είναι έτοιμη να εκραγεί