ΕΑΒ: Μέγα θέμα με καθυστέρηση 1 έτους για πρόγραμμα της ΠΑ! Ποιος εκθέτει τη ΝΔ

Η αδιαφορία της κυβέρνησης για να τοποθετήσει διοίκηση “μακράς πνοής” σε μια εταιρεία με μεγάλες δυνατότητες όπως η ΕΑΒ -που όμως πλέον ψυχορραγεί- έχει αφήσει ανοιχτό γήπεδο για παρατυπίες και συμπεριφορές απαράδεκτες οι οποίες πλέον κινούνται στο όριο της νομιμότητας και κάνουν ορισμένους να μιλούν για «οσμή σκανδάλου”.

Ιδιωτική εταιρεία η οποία είχε ωφεληθεί τα μέγιστα -σε σημείο παρεξηγήσεως- επί εποχής συγκεκριμένων υπουργών -πάλι επί ΝΔ- ανέλαβε έργο για την ΕΑΒ. Το έργο θα έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες «πάνω από 12», όπως λέει πηγή της ΕΑΒ.

Το έργο έχει σχέση φυσικά με την Πολεμική Αεροπορία. Θα πείτε γιατί η διοίκηση της ΕΑΒ δεν κηρύσσει όπως προβλέπει ο νόμος έκπτωτη την εταιρεία ,η οποία έχει κερδίσει πολλά από αντισταθμιστικά ωφελήματα;

Σωστή η απορία.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν ενοχλημένοι άνθρωποι της ΕΑΒ, πρώην υπουργός και στέλεχος κάποτε της παράταξης της ΝΔ μετά από τις τελευταίες εκλογές που έφεραν τη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία “πύκνωσε” ιδιαίτερα τις επισκέψεις του και τα τηλεφωνήματά του στο Δ.Σ της ΕΑΒ, ζητώντας πίστωση χρόνου για την συγκεκριμένη εταιρεία! Εννοείται ότι οι προηγούμενες ιδιότητές του “υπερτονίζονται” κατά καιρούς.

Τα ερωτήματα είναι πολύ απλά και πρέπει να απαντηθούν γρήγορα και απλά:

•Είναι αλήθεια ότι η εταιρεία έχει καθυστερήσει πάνω από ένα χρόνο το έργο;

•Είναι αλήθεια ότι η εν λόγω εταιρεία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και άνοδο σε συγκεκριμένη “πολιτική” χρονική περίοδο; Αν ναι πως εξηγείται αυτό;

•Υπάρχει οποιαδήποτε σχέση των ιδιοκτητών με οποιοδήποτε πολιτικό στέλεχος -νυν ή πρώην- της ΝΔ; Έστω και φιλική;

•Είναι αλήθεια ότι ζητείται πίστωση χρόνου -πέραν του ενός έτους καθυστέρησης- για να μην κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρεία;

Είναι αλήθεια ότι κάποιος …τάζει σε στελέχη της ΕΑΒ ευνοϊκές τοποθετήσεις μετά την επερχόμενη αλλαγή του ΔΣ, χρησιμοποιώντας ονόματα υπουργών της κυβέρνησης που δεν έχουν ιδέα;

Καλό θα είναι ορισμένοι να καταλάβουν ότι η “ασυλία” τους τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα. Οι εμμονές τους αποδείχτηκαν αυτοκαταστροφικές. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αποδειχτούν και καταστροφικές για τους πολίτες.

Αυτά προς το παρόν. Τα ονόματα αν χρειαστεί περαιτέρω διερεύνηση για να απαντηθούν τα ερωτήματα ,στην διάθεση των αρμοδίων. 

Γιατί δεν είναι «φαντάσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΑΒ: υπό διάλυση αλλά έχει περίπτερο στο Άμπου Ντάμπι!


Υποναύαρχος σε θέση κλειδί…στην ΕΑΒ; Τι άλλο θ΄ ακούσουμε;

ΕΑΒ: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί! Θα την αποσυνδέσει κάποιος ή να περιμένουμε την έκρηξη;