Την INTRACOM επισκέφτηκε ο Μπεγλίτης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Π. Μπεγλίτης, στο πλαίσιο επισκέψεων στις αμυντικές βιομηχανίες, πραγματοποίησε, σήμερα, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS. Ο κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Τρουλλινό, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, και περιηγήθηκε στις μονάδες παραγωγής, όπου συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους.

Η  εταιρία Northrop Grumman (NYSE: NOC)υπέγραψε συμφωνία με την  INTRACOM Defense Electronics για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16 για την κάλυψη αναγκών της παγκόσμιας αγοράς.

Η νέα ανάθεση στην INTRACOM Defense Electronics, αφορά σε έργο ύψους 2,2 εκατ. δολ. ΗΠΑ και θα υλοποιηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην ίδια συμφωνία προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2012 με περαιτέρω αύξηση του έργου σε 5,3 εκατ. δολ. ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική εταιρία βασιζόμενη στην υψηλής τεχνογνωσίας υποδομή της και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει καθιερωθεί ως ανταγωνιστικός και αξιόπιστος εταίρος βιομηχανιών-ηγετών στο χώρο της άμυνας.