Επανεξέταση της λογικής στα ΑΩ,ΤΩΡΑ!

Η επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο εξετάζονται τα ΑΩ διαφόρων εξοπλιστικών προγραμμάτων ,θα πρέπει να αναθεωρηθεί εδώ και τώρα.Γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα με τη λογική των δεκαετιών του 80 και του 90,λες και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην χώρα.Έχουν αλλάξει πολλά κι όλα προς το χειρότερο.

Τι πρέπει να γίνει; Εμπειρότατος αξιωματικός,απόστρατος πια δεν διστάζει να πει τη γνώμη του η οποία πρέπει να μελετηθεί πολύ σοβαρά από τη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών.Λέει λοιπόν:

“ΔΕΝ έχουμε ανταλακτικά, καύσιμα, υπηρεσίες υποστήριξης αλλά τα ΑΩ, συνεχίζουν να υλοποιούνται με σκεπτικό απαιτήσεων του 80 ‘η 90. Υπάρχει ζεστό προπληρωμένο Ελληνικό ρευστό, κάπου στα ταμεία τών Εταιρειών και τα Επιτελεία και ΓΔΑΕ, περί ανέμων και υδάτων τυρβάζουν, να μη πώ κάτι άλλο. Επιβάλλεται να επανεξετάσουν, σε συνεργασία με τις εταιρείες, πού θα επενδυθούν αυτά τα χρήματα σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες τού σήμερα. Η Ανατολική Μεσόγειος βράζει, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ΧΡΗΜΑ και ΧΡΟΝΟ”!!

Θ΄ ακούσει κανείς;