OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΥΦΕΘΑ: Σήμερα εκτός απροόπτου η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής

30/07/2023 - 21:06
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Share on FacebookShare on Twitter

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του ΥΦΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Σε αυτό φαίνεται να οφείλεται το γεγονός ότι οι επισκέψεις του ΥΦΕΘΑ, σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι οποίες διευκρινίζουν πως ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε νέα ενημέρωση. 

Ειδικότερα, ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς παίρνει – εκτός απροόπτου – και επίσημα το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (30.07.23) βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Χαρδαλιάς επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε την Κυριακή για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Όπως αναφέρει το Newsit.gr, ο κ. Χαρδαλιάς αναδείχτηκε σε φαβορί, μετά το μεγάλο «φάουλ» του Γιώργου Πατούλη με το ζεϊμπέκικο τη στιγμή που η χώρα καιγόταν στην πύρινη «κόλαση», καθώς η ΝΔ αναζητούσε ένα πρόσωπο με πολυετή εμπειρία και περγαμηνές στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος είχε διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για πολλά χρόνια, ενώ στη συνέχεια λαμβάνοντας κρίσιμα χαρτοφυλάκια επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε αντιμέτωπος τόσο με τα «μέτωπα» της φωτιάς όσο και με του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Ανέλαβε μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού και στη συνέχεια ανέλαβε τον συντονισμό της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2021. Κατόπιν ανασχηματισμού της κυβέρνησης την 31η Αυγούστου 2021, ορίστηκε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, αντικαθιστώντας τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Με πληροφορίες και από: Newsit

Tags: ΕΛΛΑΔΑΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΥΦΕΘΑ

Related Posts

MH-60 Romeo
ΓΕΝ

MH-60 Romeo: Εγκαινιάστηκε το νέο υπόστεγο υποστήριξης των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού [pics]

12/12/2025 - 21:42
βολές πυροβολικού
ΓΕΣ

ΓΕΣ: Εντυπωσιακά πλάνα από τις βολές Μονάδων Πυροβολικού στο πεδίο της Κομοτηνής

12/12/2025 - 19:34
ΓΕΕΘΑ - ΤΝΕΕ
ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ: Τα μέλη του Τμήματος Ναυτικών Ειδικών Επιχειρήσεων αποκτούν το «σπίτι» τους [pics]

12/12/2025 - 15:11

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1803 γίνεται το ολοκαύτωμα των Σουλιωτών στο Κούγκι

Ουκρανία: Ευρωπαίοι και Ουκρανοί ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό

MH-60 Romeo: Εγκαινιάστηκε το νέο υπόστεγο υποστήριξης των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού [pics]

Η αντίδραση της Τουρκίας στην ρωσική επίθεση με πύραυλο Iskander σε τουρκικό φορτηγό πλοίο στην Ουκρανία [vids]

BBC: Οι απώλειες της Ρωσίας στην Ουκρανία έφθασαν τους 155.368 νεκρούς στρατιωτικούς

Έξαλλος ο πρωθυπουργός του Πακιστάν με τον Ρώσο πρόεδρο που τον έστησε 40 λεπτά: Έκανε «ντου» στη συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν

ΓΕΣ: Εντυπωσιακά πλάνα από τις βολές Μονάδων Πυροβολικού στο πεδίο της Κομοτηνής

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επιβεβαίωσε το ρωσικό πλήγμα σε τουρκικό πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού [vid]

Top News

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι παράνομες επιδοτήσεις 1,7 εκατ. ευρώ και οι 15 συλλήψεις - Ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος δήλωνε χωράφια ακόμα και νεκρών

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Για ένα ποτήρι κρασί, δε θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες»

Ο Γιώργος Τσαλίκης διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο: «Λέω "μ@λ@@α έτσι θα πεθάνω"»

Δανός δότης σπέρματος με μεταλλαγμένο γονίδιο: «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί πέθανε από καρκίνο

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert