OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Καστελόριζο: οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την απόγνωση των κατοίκων

14/11/2012 - 00:25
Share on FacebookShare on Twitter

Κραυγή αγωνίας για την εγκατάλειψη του Καστελορίζου από την ελληνική Πολιτεία εξέπεμψε δικαιολογημένα  ο Δήμαρχος του νησιού – ξεπέρασε όμως όμως όπως φαίνεται σε κάποιο σημείο τα όρια με αποτέλεσμα να τον υπερπροβάλλουν οι Τούρκοι.

Οι αναφορές λοιπόν του τουρκικού τύπου στην συνέντευξη του Δημάρχου Καστελόριζου κ. Παύλου Πανηγύρη σε διαδικτυακό μέσο είναι πολλές  με εστίαση στην φράση του ότι  ¨εξαρτιόμαστε από την Τουρκία¨!

Οι τουρκικές  εφημερίδες  Turkiye,  Vatan,  Posta,Aksam ενώ η είδηση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του NTV  με τον τίτλους όπως  «Ο Δήμαρχος του Καστελόριζου είπε ¨εξαρτιόμαστε από την Τουρκίᨻ γράφουν  ότι ο κ. Παύλος Πανηγύρης δήλωσε ότι οι κάτοικοι του νησιού καλύπτουν  εδώ και χρόνια τις ανάγκες τους από την Τουρκία, για αυτόν τον λόγο το νησί εξαρτάται από την Τουρκία . Γράφουν ακόμα ότι  κ. Πανηγύρης σε συνέντευξή του   διαμαρτυρήθηκε για την αδιαφορία της Αθήνας για το Καστελόριζο και ότι ο επί 18 χρόνια δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι το Καστελόριζο ξεγράφηκε προ πολλού από την Ελλάδα .Σε ένα  δημοσίευμα αναφέρεται  ότι ο Δήμαρχος του Καστελόριζου που απέχει 1.300 μέτρα από το Κάς της Τουρκίας και είναι ελληνικό έδαφος, είπε ότι η Αθήνα τους έχει ξεχάσει προ πολλού και τόνισε ότι καλύπτουν τις ανάγκες τους από την Τουρκία.Αναφέρονται σε δηλώσεις όπως  «Δεν μας δίνουν καμία σημασία , ενώ η κάτοικοι του Κάς αποτέλεσαν εδώ και χρόνια διέξοδο για τα προβλήματά μας και ακόμα εξαρτώμεθα από αυτούς». Μία εφημερίδα υπενθυμίζει  ότι ο  Δήμαρχος του Καστελόριζου και παλαιότερα είχε απειλήσει ότι θα κηρύξουν την ανεξαρτησία του Καστελόριζου , λόγω της αδιαφορίας της Αθήνας και θα επιστρέψουν στην δραχμή. 
  

Tags: ΔΗΜΑΡΧΟΣΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Related Posts

F-16 - Τουρκικό ΥΠΑΜ - Δένδιας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Οπλισμένα τουρκικά F-16 πέταξαν στο κεντρικό Αιγαίο – Έκαναν τέσσερις παραβιάσεις

12/12/2025 - 18:10
Γκιουλέρ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γιασάρ Γκιουλέρ: «Δεν θα ανεχθούμε καμία προσπάθεια μονομερών τετελεσμένων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο»

11/12/2025 - 19:37
Φιντάν
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Αθήνα απαντά στις δηλώσεις Φιντάν: «Αναθεωρητικές θέσεις και προτάσεις είναι καθολικά απορριπτέες»

09/12/2025 - 21:08

Διαβάστε Επίσης

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπλεξε το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία

SPIKE NLOS: Επιχειρησιακοί από το καλοκαίρι σε Αιγαίο και Έβρο οι ισραηλινοί πύραυλοι

Ιράν: Κατάσχεση πετρελαιοφόρου δεξαμενοπλοίου στον κόλπο του Ομάν

Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στη Γερμανία για συζητήσεις με τον Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες

Καιρός σήμερα: Σχεδόν αίθριος – Πού προβλέπονται τοπικές βροχές

Σαν σήμερα: Το 1803 γίνεται το ολοκαύτωμα των Σουλιωτών στο Κούγκι

Ουκρανία: Ευρωπαίοι και Ουκρανοί ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό

MH-60 Romeo: Εγκαινιάστηκε το νέο υπόστεγο υποστήριξης των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού [pics]

Top News

Πλημμελείς οι έλεγχοι των δοτών γενετικού υλικού πανευρωπαϊκά - Η Ελλάδα εξακολουθεί να παίρνει σπέρμα από τη Δανία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Για ένα ποτήρι κρασί, δε θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες»

Ο Γιώργος Τσαλίκης διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο: «Λέω "μ@λ@@α έτσι θα πεθάνω"»

Νέο πλαίσιο στήριξης για οφειλέτες και επιχειρήσεις - Απαλλαγή από ποινικές διώξεις και voucher στήριξης για επιχειρήσεις

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert